CaminoTalks 2022 första

”Vi nickar igenkännande mot varandra, jag och mannen som nyss slog sig ner i sätet mitt emot mig. Vi tillhör samma familj, det känns när våra blickar möts, i värmen som vi vet är ömsesidig, som att komma hem efter en lång resa. Jag behöver inte se om det hänger en snäcka även på hans ryggsäck.
Buen Camino – mer än så säger vi inte till varandra.
St Jean Pied du Port. En liten by vid Pyrenéernas fot. Som bubblar av förväntan, spänning, nyfikenhet, drömmar. Även jag full av förväntan, spänning och nyfikenhet och drömmar, somnar. I morgon börjar min vandring.”

Camino Frances är en mytomspunnen pilgrimsled som vandrats i tusentals år. Historiens vingslag är nästan fysiskt närvarande längs vandringen, den känns i värmen, hjälpsamheten, ödmjukheten och respekten hos de som vandrar. Några föredrar att vandra i tystnad, andra samtalar med nya vänner. Några går långt, andra bara till nästa by. Alla har respekt för att var och en gör sin egen Camino. Precis som var och en av oss kommer att göra det.
Vi använder Caminon för att skapa en starkare personlig transformation. För att skapa sanna möten med dig själv och med andra. En yttre och en inre resa. För växande. För dig. Tillsammans.

Välkommen att följa med!

r du de praktiska detaljerna, pris, reseinfo, boende, utrustning, anmälan och annat matnyttigt.

VÄGEN

Vi kommer att vandra tillsammans i fem dagar. Några kanske fortsätter längre. Kanske hela vägen till Santiago di Compostela…

I lugnet och närvaron i denna fysiska vandring hittar många något, i öppenheten för de intryck, möten och insikter som är en del av vägen.
Vi vandrar som individer. Du gör din egen resa, ensam, med de du möter längs vägen, eller med någon från gruppen. Vi kommer att förstärka upplevelsen genom att tillsammans utforska det vi möter, i den yttre och den inre resan. Vi samlas åter för att reflektera, dela och utforska och fördjupa insikt och växande. Dessutom kommer starka band att byggas i gruppen. Band som öppnar hjärtat och ger en närvaro där vi får möta och hålla varandra. Vi som håller space är erfarna coacher och individutvecklare.

MÖTENA

Ingen annanstans än längs Caminon blir det så tydligt att det är resan, inte målet, som gör mödan värd. De flesta som vandrar gör det för att söka stillhet, en djupare mening och möten. Atmosfären och öppenheten i människorna längs Caminon är svår att beskriva, och behöver nästan upplevas för att förstås. Och längs resan kommer möten med främlingar förvandlas till samtal med vänner. Möten och samtal som i sig kommer att fördjupa din egen resa.

Dessutom kommer vi som reser tilsammans att skapa egna möten, och faciliterade dialoger för att ytterligare öppna upp för den inre resan. Det ger CaminoTalks en guldkant av extra djup.

MATEN

Det är något med att komma fram efter en hel dag till fots i spansk sensommar och att ha hela eftermiddag och kvällen till förfogande. Maten och vinet smakar extra gott och beslutet att unna sig lite extra är enklare än annars. Råvarorna är ofta lokala och maten är lagad med samma kärlek som genomsyrar Caminon. Och vi vågar lova att vin från Rioja aldrig smakar godare än i just Rioja.

Här hittar du de praktiska detaljerna, pris, reseinfo, boende, utrustning, anmälan och annat matnyttigt.

Här hittar du berättelser från själva vandringen.

Stefan

Jag arbetar med rekrytering, coachning och individuell utveckling. Genom mitt bolag Caminero försöker jag applicera Caminons ande och klokskap i mitt liv och i mitt företagande, varje dag. Jag vill att tillvaron ska vara dynamisk och gärna lite suddig i kanterna.

Niklas

Jag jobbar med utveckling av mänskligt medvetande. På individ och organisationsnivå. Jag väljer arbete som skapar liv. Som skapar den värld vi vill se. Där vi skapar hållbart värde för fler. För vi mår bättre i ett mer integrerat, mer kärleksfullt förhållningssätt. Som individer, som grupper och som värld.

Karin

Min passion är mänsklig utveckling, i harmoni med system som stöttar den. Jag har hittat modet att våga välja väg utifrån min sanning, min passion och mitt syfte. Och skapa min egen väg, mitt eget sätt att jobba och leva.
Den vägen, ja den skapar jag fortfarande, varje dag. Och jag är noga med att skapa den så att jag varje dag kan leva och leda fullt ut.